Stockholm Hem > Stockholm

Byggnadsställningar är ett extremt ansvarsfullt jobb som inte bara kräver fysisk förberedelse utan speciell kunskap också. Våra team är ordentligt utbildad och har alla nödvändiga certifieringar för att utföra denna uppgift på den högsta nivå.

FPN BYGG har endast sertificierade produkter som fyller upp alla krav och standarter.Vår byggnadsställning är lämplig för nybyggnation, målning, husrenovering och andra arbete. Vi arbetar med privata personer och företag, så det spelar ingen roll vad är det för projekt vi kommer att ha – alla projekter är gätte viktiga. Kontakta gärna oss så erbjuder vi en säker, bekväm och ekonomiskt snäll lösning. FPN BYGG AB är ett certifierat företag för uthyrning och installation av byggnadsställningar som garanterar hög kvalitet och säkerhet.

Stort sortiment av ställningssystem för olika uppgifter

Byggställningar för nya hus

En av den mest intressanta uppgifterna för vårt team är nybyggnation. Denna typ av arbete kräver noggrann förberedelse, det är alltid nödvändigt viktidt att utvärdera många faktorer: läsa ritningar på rätt sätt, kolla uppmärksamma genom konstruktionens särdrag (höjder, sektioner, planer, osv.). Vi får självklart uppskatta marknivå med som kan göra arbetet mer komplicerad! Genom att kombinera alla faktorer kommer vi att ta hand om den ställningskonstuktion som passar dina behov, som du inte bara kan använda bekvämt utan känna dig säker också

Fasadställningar / Målarställningar

Renovering och målning av huset är mycket liknande jobb. När vi förbereder oss för dessa projekt utvärderar vi alltid skicket och arkitektur för den befintliga byggnaden. Det finns visa detaljer som jätte ofta kan påverka montering av stallningar – bredd av takfot, utformning av fönstrar, tillbyggnaden, garage samt granarnas byggnader. Det är inte ovanligt att kunderna själva pekar på de viktigaste stolparna som vi måste ta hänsyn till. Genom att utvärdera alla punkter kommer vi att erbjuda det lämpligaste sättet att ställa in ställningen

Ställningar för takarbete

Förmodligen dem är våra favoritprojekt. Vi har redan försett mer än 1000 mindre och större villor med byggnadsställningar för takrenoveringsarbeten. Utrustningen installeras vanligtvis på långsidorna (frontsida och backsida), vilket ger den mest bekväma tillgången till taket. Takläggare använder ofta denna utrustning inte bara för att komma åt taket utan också för tillfälligt placering av byggvaror: i sådana fall installerar vi icke-standardiserade (bredare) plattformar, där material enkelt kan lagras, vilket definitivt sparar tid och naturligtvis sparar era pengar. Ytterligare skyddsnät skyddar boende och förbipasserande människor från fallande utrustning (ifall det händer), och en yttre trappa ger tillgång till taket jätte snabbt och bekvämt. Mycket uppmärksamhet anges till takgavel där sannolikheten för att falla ner är störst. Här installerar vi skyddsräcken som inte bara skyddar mot fall utan används som armstöd för bekvämare åtkomst åt ovanligt tak.

Väderskydd

Desto mer arbetar vi med ställningar så ser vi att våra kunder vänder sig till oss med förfrågningar om väderskydd – detta förkortar projektperioden och höjer produktiviteten så mycket! Väderskydd används oftast vid renovering av ett hus när det är nödvändigt med fullt skydd mot regn, snö och vind. Väderskydd skyddar också bostäder när taket renoveras helt, när taket ska byttas ut eller när man ska bygga tillbyggnad till ett hus. Montering av väderskydd är ett särskilt ansvarsfullt jobb som kräver specifik kunskap och färdigheter. Ställningsprojekt med väderskydd kräver noggrann förberedelse. Korrekt utformat väderskydd av FPN BYGG AB ger dig en större möjlighet att vinna framtida upphandlingar. Rätt väderskydd av FPN BYGG AB ger dig en större möjlighet att vinna framtidens upphandlingar.

Sommarväv / Vinterväv / Plastskydd / Plifa

Det är ofta vårt arbete inte begränsat till bara byggnadsställningar. Vi installerar också sommarväv / vinterväv, armerad plast och plyfa. Alla dessa material skyddar förbipasserande och gator från fallande verktyg eller byggmaterial, samt samlar damm och annat smuts samt skyddar byggnaden från fukt.

Vi jobbar i Uppsala och Uppsala län

Vårt team

8c1b4fde-956a-4c35-9b64-91c5cbda8ec2-scaled

Vårt projekt

Beräkna kostnaden

För att få priset snabbt och enkelt du får gärna fylla in bara 5 steg.